Training en coaching

Met improvisatietechnieken help ik je beter communiceren, samenwerken, lol hebben en groeien! Van teambuilding tot presentatiecoaching, ik help je graag verder.

Workshops en teambuilding

Improvisatietheater is communiceren. Je hebt elkaar nodig om iets te maken, net als op de werkvloer. Een improvisatieworkshop is dus uitermate geschikt voor teambuilding. Dat is lol trappen terwijl je nuttige inzichten opdoet, mooier kan niet.

  • Groepsgrootte: maximaal 20 personen per trainer.

Presentatiecoaching

Klotsende oksels en knikkende knieën als je voor een groep staat? Je kunt hartstikke veel doen om je zekerder te presenteren. Omdat ik al meer dan een decennium op het podium sta, ben ik de ideale coach om je presentatievaardigheden of dat van je team een boost te geven. Een traject op maat is natuurlijk altijd mogelijk.

Tarieven

Workshops en coaching zijn maatwerk. Ik hoor graag wat je wensen of ideeën zijn, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Op basis hiervan stuur ik je een vrijblijvende offerte.