Dagvoorzitter en improvisatie-acteur

Je kunt natuurlijk de zoveelste saaie en verplichte bijeenkomst organiseren, of je doet het eens anders. Zodra je er een beetje humor en actie in gooit, blijft de boodschap veel beter hangen. Hulp nodig om dit vorm te geven? Daar ben ik voor!

Dagvoorzitter met een knipoog

‘Wat heerlijk dat we niet de hele dag naar droge PowerPoints hebben gekeken!’ Dit zou zomaar een reactie kunnen zijn na de bijeenkomst die we samen bedachten. We zenden graag onze boodschap, maar vergeten vaak dat een dialoog veel meer zoden aan de dijk zet. Ik betrek de zaal bij het onderwerp en geef ze de kans om een bijdrage te leveren. Er valt ook genoeg te lachen, zodat de bijeenkomst meer is dan een verplicht nummertje.

Geïmproviseerde sketches over jouw onderwerp

Om een bijeenkomst of evenement extra in het geheugen te prenten, zet ik samen met collega-acteurs en een pianist de input van de dag om in geïmproviseerde sketches. De aanwezigen zien het onderwerp of de thema’s op humoristische wijze terug op het podium. De ideale manier voor elke bijeenkomst om inhoud én plezier te combineren.

Tarieven

Dagvoorzitterschap en voorstellingen zijn altijd maatwerk. Laat me weten wat je ideeën zijn voor je bijeenkomst of evenement en ontvang een vrijblijvende offerte.